Meer dan Bewindvoering, praktijk voor professionele bewindvoering en inkomensbeheer, is opgericht door Maureen Baas en Nathalie Jonk.

Onze missie is om kwetsbare mensen financieel te helpen, waarbij ons doel is om hun zelfredzaamheid, waar dat kan, weer terug te geven. Wij doen ons best om daarin te helpen.

Wij zijn twee professionals met veel ervaring in de financiële dienstverlening. Daarnaast hebben we allebei een universitaire studie genoten. Wat ons bindt is onze betrokkenheid richting de maatschappij, onze manier van werken en energie. Deze combinatie maakt dat wij alles in huis hebben om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

20230721_Maureen_Baas klein

drs. Maureen Baas

Na mijn studie Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, ben ik jarenlang werkzaam geweest in de (financiële) dienstverlening en dan met name de bancaire sector. Ook in mijn rol als ondernemer op het gebied van ‘gezond leven, bewust leven’, ben ik altijd verantwoordelijk geweest voor de financiële kant. Voor mij is het nu tijd om toe te geven aan iets waar ik veel energie van krijg en waarvan ik weet van absolute toegevoegde waarde te zijn. De combinatie om iets te kunnen betekenen voor een ander op financieel gebied.

Graag maak ik met u kennis zodat wij samen uw financiën op orde kunnen krijgen. Mijn doel is om zo overzichtelijk mogelijk te werken zodat u wellicht ook zelf weer zaken op kunt pakken. Ik ben een actief en zelfstandig persoon die doorgaat waar de meeste mensen stoppen. En het mooie is dat dit nu niet voor mijzelf is, maar voor iemand anders.

Kwaliteiten: sociaal, pro-actief, daadkrachtig, oplossingsgericht, hands on mentaliteit

Wilt u kennis met mij maken? Belt u dan naar 020 214 80 01, of mail naar maureen@meerdanbewindvoering.nl. Voor meer werkervaring kunt u mijn LinkedIn profiel bekijken.

20230721_Nathalie_Jonk klein

Nathalie Jonk MBA

Na mijn studie Management, Economie en Recht in Utrecht heb ik jarenlang in de financiële dienstverlening gewerkt, bij verschillende onderdelen van een bank. Naast mijn werk heb ik aan de Nyenrode Business Universiteit een MBA opleiding gevolgd, welke mij heeft geholpen om de stap naar het ondernemerschap te zetten. Sinds 2010 ben ik ondernemer in de duurzame sector. Na zes jaar heb ik de switch gemaakt naar het inzetten van mijn financiële en zakelijke capaciteiten voor een meer maatschappelijk sociaal doel; bewindvoering.

Mijn doel is om mensen in een moeilijke periode van hun leven, zo goed mogelijk bij te staan, door hen te ontzorgen op financieel vlak. Mijn wens is dat de personen die ik zal helpen later weer in staat zullen zijn hun eigen zaken te beheren. Ik zal mij daarom ook inzetten voor het stimuleren van de zelfredzaamheid van mijn cliënten.

Kwaliteiten: ondernemend, doortastend, oplossingsgericht, betrokken, creatief

Wilt u kennis met mij maken? Belt u dan naar 020 214 80 01, of mail naar nathalie@meerdanbewindvoering.nl. Voor meer werkervaring kunt u mijn LinkedIn profiel bekijken.